Boot mét schipper

Historie

Als iemand weet hoe de wereld er vanaf het water uitziet, is het Bob Hogenboom. Bob kocht in 2004 een Amerikaanse taxiboot (“cab”). Deze boot, uitgevoerd in de inmiddels voor Bob kenmerkende kleur rood, was toentertijd uniek in de Nederlandse wateren. Bob had veel bekijks met zijn boot en regelmatig werd hem gevraagd of de boot te huur was. Dat inspireerde hem om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te starten: Bob on Board.

Boot huren met schipper

De basis van Bob on Board is het huren van een rondvaartboot met schipper, maar dit is uit te breiden met vele extra's. Zo biedt Bob diverse culinaire arrangementen aan, zoals een BBQ op de Kagerplassen, dineren op de Braassemermeer en aanmeren op de leukste terrassen van het Groene Hart. Naast de Kagerplassen en de Braassermermeer vaart Bob ook nog vele andere routes. Vaar bijvoorbeeld door de grachten van Leiden, via de polders naar Alphen aan de Rijn of naar het pittoreske dorpje Bilderdam. Ideaal voor familiefeesten, vrienden- of bedrijfsuitjes!

Reserveer een Fluisterboot met schipper

Voor meer informatie en het reserveren van een boot met schipper verwijzen we je graag door naar Bob on Board. Hier vindt u alle informatie over de tarieven, routes en arrangementen.

Boot mét schipper