Fluisterboten

Met een fluisterboot kunt u optimaal genieten van de waterrijke natuur van het Groene Hart! Wij verhuren onze fluisterboten op verschillende opstaplocaties in Roelofarendsveen en Hoogmade. Vanaf deze locaties kunt u varend genieten van de mooiste wateren in de omgeving Kaag & Braassem, Leiden en Alphen aan den Rijn. En vaart u over wateren als de Westeindeplassen, Kagerplassen en het Braassemermeer.

Wat is een fluisterboot?

Een fluisterboot is een boot die u makkelijk zelf kunt bedienen en weinig tot geen geluid maakt, omdat hij is aangedreven door een elektromotor. Perfect voor een ontspannende vaartocht door de polders van Roelofarendsveen en de Leidse grachten. Wij verhuren fluisterboten voor 6 personen waar u eenvoudig zelf de wateren van Kaag & Braasem ontdekt. In tegenstelling tot andere boten hoeft u niet in tegenovergestelde richting de sturen. Dat maakt het varen van de fluisterboot kinderlijk eenvoudig. Uiteraard krijgt u voor vertrek een uitgebreide vaarinstructies over deze sloep. 

Voordelen fluisterboot

  • Eenvoudig te bedienen
  • Zijn erg stil
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Mileuvriendelijk

Zeven uur vaarplezier door het Groene Hart

De actieradius voor elektrische auto's is soms nog beperkt. Dit geldt veel minder voor fluisterboten. De accu's hebben genoeg vermogen voor het afleggen van langere afstanden. Uiteraard is de totale vaarcapaciteit afhankelijk van het gewicht van de boot, snelheid en aantal passagiers. Alle boten van Bob on Board Fluisterboten varen minimaal 7 uur. U kunt hierdoor onbezorgd een mooie vaarroute varen.

Alleen het beste is goed genoeg

De fluisterboten van Bob on Board fluisterboten zijn stabiele en betrouwbare vaartuigen. Ontworpen en gebouwd door Van Vossen uit Giethoorn. De huisleverancier van onder meer de politie, douane, brandweer, Staatsbosbeheer, Verenigde Naties en andere overheidsinstellingen. 
 

Fluisterboten

Boek nu